Förvaring av båtar

Båtförvaring Västerås

Båtförvaring - tryggt och säkert

Båtförvaring

Är du i behov av båtförvaring i Västerås? Då har du hamnat helt rätt! Vi kommer och hämtar din båt och förvarar den tryggt och säkert under vintern.

Kontakta oss när du behöver båtförvaring i Västerås.

Båtförvaring i Västerås

När du vill ha hjälp med båtförvaring i Västerås finns vi här för dig! När det är dags för upptagning av din båt kommer vi till dig med vår lastbil och beroende på båtens storlek har vi även en kranbil till förfogande. Innan det är dags för båtförvaring i Västerås finns det en del saker som är bra att tänka på vid upptagning av din båt.

6 saker som är bra att tänka på vid upptagning av båten:

  1. Töm din båt på lös utrustning så att båtens tyngdpunkt inte påverkas när den lyfts upp ur vattnet.
  2. Låt motorn sitta kvar under själva lyftet och ta av den när din båt ligger på plats i "vaggan". Detta minskar risken för att motorn tappas och hamnar i vattnet eller på annat vis skadas under själva lyftet.
  3. Se till att kontakta oss i god tid innan du önskar båtförvaring i Västerås då många andra önskar ta upp sin båt för vintern under samma period.
  4. Det är även viktigt att komma ihåg avmastning, bottentvätt och att städa ur båten för säsongen. Att rengöra skrovet från alger, snäckor och sjögräs är nämligen lättare att göra när skrovet är fuktigt.
  5. Ge din motor kärlek och omtanke! Rengöring av motorn, byta olja och filter är alla grundläggande när båten väl är uppe på land för vintern.
  6. Gå noga igenom skrovet och båtens totala skick för att se efter om eventuella reparationer behöver göras inför sjösättning nästa säsong.

När är det dags att se över båtförvaring i Västerås?

Den mest vanliga anledningen till varför man ska ha båtförvaring i Västerås är att säsongen är över och man vill förvara den säkert över vintern, fram tills dess att det är varmt nog för att använda båten igen.

Att välja båtförvaring i Västerås är absolut nödvändigt när du vill att båten i sin helhet ska hålla, eller delar av den som exempelvis skrov, motor, roder etc. Väljer du istället att låta din båt ligga kvar i vattnet under vintern är risken att den sjunker på grund av vädret.

Kontakta oss när du önskar få båtförvaring i Västerås.