Förvaring av båtar

Om oss

Familjeföretaget från Västerås

Om oss

Välkommen till ROCAB! Vi är ett familjeföretag som har sitt säte i Västerås och utför transporter i hela Sverige. Vi har många olika sorters bilar och maskiner för att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inom transport och distribution för dig och ditt företag. Behöver du båtförvaring i Västerås? Vi hjälper dig självklart även med detta.

Kontakta oss när du behöver hjälp med transport eller båtförvaring i Västerås.

Personalen är vår viktigaste resurs

Vi tycker det är viktigt att våra chaufförer kan koppla av och trivas när de inte är ute i trafiken eller hjälper dig med båtförvaring i Västerås. Därför erbjuder vi alltid våra chaufförer kaffe, mjukglassmaskin och varierande trivselaktiviteter när de är inne hos oss.

Alltid utbildad personal

Att köra långa sträckor och tunga fordon ute i trafiken ställer krav på de som kör. För oss är det viktigt att riskerna i trafiken minimeras, inte bara för oss och våra chaufförer utan även medtrafikanter och våra familjer. Av den anledningen ser vi till att vår personal alltid har den utbildning och kunskap som krävs för de uppdrag som ska genomföras.

Båtförvaring i Västerås

För att skydda båten från oväder rekommenderar vi att du tar upp din båt för vintern och ställer den på båtförvaring i Västerås. Vårt team hjälper dig som behöver båtförvaring i Västerås. Vi kommer och tar upp din båt med trailers. Därefter läggs båten på uppställningsplats och täcks för vintern.

Är det dags att ta upp båten för denna säsong? Då många vill ha hjälp med upptagning och båtförvaring i Västerås under samma period är det bra om du kontaktar oss i god tid.

Några av våra uppdragsgivare

Vår uppdragsgivare Kanthal.Vår uppdragsgivare Traktor Nord.Vår uppdragsgivare Åbro.Vår uppdragsgivare PEAB.

Har du frågor eller funderingar kring båtförvaring i Västerås är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss om du har frågor gällande transporter eller båtförvaring i Västerås!