Förvaring av båtar

Transport

Allt från båtförvaring till transport

Transport

Utöver båtförvaring i Västerås erbjuder vi dig också hjälp med diverse transporter. Oavsett om du behöver hjälp med fjärrdistribution, transport av löst gods, specialtransport, maskintransport, bud eller snöjour har vi fordon och kompetensen att hjälpa dig. Vi utgår från Västerås men har fordon som går runtom i hela landet.

Behöver du hjälp med båtförvaring i Västerås eller någon annan transport? Kontakta oss redan idag.

Transporttjänster

Vi erbjuder våra kunder olika lösningar med en gedigen vagnpark som består av 40 enheter med allt från anläggningsfordon, asfaltsfordon, lastväxlare, kranfordon, budbilar med mera. Vi erbjuder följande transporttjänster:

 • Fjärrdistribution
  Vi utför lastbilstransporter med och utan släp.

 • Anläggning
  Med våra anläggningsbilar/trailers i Mälardalen kan vi transportera löst material såsom sand eller grus. Vi kan också hjälpa dig med båttransporter.

 • Specialtransport
  Med våra lastväxlare och andra fordon kan vi anpassa våra bilar utefter dina behov. Vi kan också utföra specialtransporter vart du än bor i landet.

 • Asfalt
  Med våra asfaltsbilar utför vi transporter och vägunderhåll över hela landet.

 • Bud
  Har du bråttom med något? Med våra budbilar kan vi hjälpa dig som bor i Västmanland, Södermanland, Närke, Dalarna, Gävleborg och Uppland med akuta ärenden.

 • Snöjour/sandning
  Enligt överenskommelse utför vi snöröjning och sandning med eller utan jour. Kontakta oss när du vill ha ett tryggt snöavtal i vinter.

Alla transporter utförs med fokus på trafiksäkerhet

Det är viktigt både för oss och våra chaufförer, alla medtrafikanter och inte minst för våra familjer att riskerna i trafiken minimeras. Vi följer därför självklart all gällande lagstiftning och rekommendationer från Trafiksäkerhetsverket.

Båtförvaring i Västerås

För att din båt inte ska riskera att sjunka om den ligger i under vintern är båtförvaring i Västerås absolut nödvändigt. Båtförvaring i Västerås är också viktigt för att din båt ska hålla i sin helhet, eller delar av den såsom exempelvis skrov, motor och roder.

Är det dags att ta upp båten och boka båtförvaring i Västerås? Vi hjälper dig med allt som behövs göras inför vinterförvaringen av din båt – allt från upptagning till båtförvaring i Västerås.

Kontakta oss redan idag när du behöver hjälp med transport eller båtförvaring i Västerås.